Tactile Blå/Tactile Blå/Sort - AD Ultra Boost Løbesko Dame | ADIDAS

Tactile Blå/Tactile Blå/Sort - AD Ultra Boost Løbesko Dame | ADIDAS

1,143.2 DKK  516.1 DKK
Spar: 55% off

  • Model: AD5194-2639
  • 617 Antal på lager

Tag din løbe til et helt nyt niveau med den adidas Ultra Boost, der er ude af denne verden, og derved. Den perfekte kombination af ydeevne og stil, adidas Ultra Boost blev designet som en præstationssko, men de samme teknologiske funktioner, der gør skoen så tiltalende for atleterne, har også placeret Ultra Boost til en seriøs statement maker. Skoens sømløse Primeknit øvre giver en tæt og behagelig pasform, der bevæger sig med din fod. Derudover giver Primeknits rige tekstur adidas mulighed for at lege med farver og mønstre, hvilket giver Ultra Boost et glimrende udseende. En støttende midfoot buret - formet fra ikoniske tre striber - ombryder foden, der giver struktur, hvor du har brug for det mest. Endelig, fuld længde boost dæmpning giver eksplosiv hver retur med hvert trin og holder fødderne føle sig friske, uanset om du er på farten eller lacing op Ultra Boost for hele dagen slid.
Seamless Primeknit øvre til en smuk, soklignende pasform, der strækker sig og bevæger sig med din fod for en virkelig en-til-en pasform.
Fire-vejs stræk hæl og ekstern sommerfugl hæl tæller arbejde sammen for at pakke Achilles, let holde din fod på plads over fodsengen uden at begrænse din naturlige bevægelse.
Full-længde boost midsol polstring er ultra lys og ultra responsiv, absorberer kraften af ​​slag og returnerer den energi ved tå-off, der fører dig til et hurtigere og mere behageligt løb.
TORSION SYSTEM tilføjer let stabilitet, der fremmer en jævn, mere naturlig overgang fra hælstrike til tå-off.
10mm forskydning.
StretchWeb ydersålskonstruktion tilpasser sig til din unikke fodstrik, hvilket gør det muligt at øge mellemsålpartiklerne frit og udvide sig med den naturlige bevægelse af din fod.
Wt. 9,4 oz.


Mængde:Nye produkter for februar

Lilla - NB 574 Løbesko Dame | NEW BALANCE
969.4 DKK  444.2 DKK
Spar: 54% off
Sort/Grå - NB 574 Løbesko Dame | NEW BALANCE
948.5 DKK  431.1 DKK
Spar: 55% off

Copper/Sort - NB 574 Løbesko Dame | NEW BALANCE
962.9 DKK  437.7 DKK
Spar: 55% off
Jet Stream/Steel - NB 574 Løbesko Dame | NEW BALANCE
969.4 DKK  444.2 DKK
Spar: 54% off
Sand/Pollen - NB 574 Løbesko Dame | NEW BALANCE
962.9 DKK  437.7 DKK
Spar: 55% off