Core Blå/Core Blå/Intense Blå - AD Ultra Boost X Parley Løbesko Dame | ADIDAS

Core Blå/Core Blå/Intense Blå - AD Ultra Boost X Parley Løbesko Dame | ADIDAS

1,162.7 DKK  535.6 DKK
Spar: 54% off

  • Model: AD9368-2620
  • 353 Antal på lager

Designet til at opfylde unike behov hos kvindelige løbere, har adidas Ultra Boost X Parley en sømløs, soklignende Primeknit øvre, der passer som en handske, der bevæger sig med din fod fra hælstrejke til tåre som en ægte forlængelse af din skridt. Skoens flydende buekonstruktion ombryder midfoten og leverer nemmere støtte, hvor du har brug for det mest. Resultatet er brugerdefineret komfort og enestående, hovedvende stil. Afslutningen? Fuldlængde boost dæmpning, som returnerer eksplosiv energi med hver skridt, arbejder så hårdt som dig for at nå dine løbe mål.
Denne særlige Ultra Boost X blev oprettet i samarbejde med Parley For The Oceans, en organisation dedikeret til at fjerne brugen af ​​plast i et forsøg på at redde havets liv. Hvert par sko genbruger ca. 11 plastflasker, som alle er indsamlet fra ocean shorelines. Plastmaterialet genbruges i tråd, som derefter væves gennem adidas 'underskrift Primeknit øvre materiale. Resultatet? Stil, der tager stand. Gør din del - snøre op Ultra Boost X Parley.
Seamless Primeknit øvre til en smuk, soklignende pasform, der strækker sig og bevæger sig med din fod for en virkelig en-til-en pasform.
I samarbejde med Parley For The Oceans er genvundet plast, der er indsamlet fra ocean shorelines, blevet genbrugt i tråd og vævet gennem Primeknit-øvre.
Flydende bue er designet specielt til at imødekomme behovene hos den kvindelige fod, indpakker midfoten og leverer nemmere støtte, hvor du har brug for det mest.
Full-længde boost midsol polstring er ultra lys og ultra responsiv, absorberer kraften af ​​slag og returnerer den energi ved tå-off, drev dig til et hurtigere og mere behageligt løb.
StretchWeb ydersålskonstruktion tilpasser sig til din unikke fodstrik, hvilket gør det muligt at øge mellemsålpartiklerne frit og udvide sig med den naturlige bevægelse af din fod.
Wt. 8,6 oz.


Mængde:Nye produkter for marts

Hvid/Sort/Sort - NK Elastika Breathe Tanks Dame | NIKE
344.9 DKK  156.8 DKK
Spar: 55% off
Sort/Hvid - NK Elastika Breathe Tanks Dame | NIKE
317.5 DKK  137.2 DKK
Spar: 57% off

Sort/Sort/Hvid - NK Elastika Breathe Tanks Dame | NIKE
346.2 DKK  150.2 DKK
Spar: 57% off
Hvid/Sort - NK Elastika Breathe Tanks Dame | NIKE
358.0 DKK  169.8 DKK
Spar: 53% off