Clear Grå/Mid Grå/Solid Grå - AD Ultra Boost X Løbesko Dame | ADIDAS

Clear Grå/Mid Grå/Solid Grå - AD Ultra Boost X Løbesko Dame | ADIDAS

1,149.7 DKK  522.6 DKK
Spar: 55% off

  • Model: AD3716-2624
  • 706 Antal på lager

Designet til at opfylde unike behov hos kvindelige løbere, har adidas Ultra Boost X Parley en sømløs, soklignende Primeknit øvre, der passer som en handske, der bevæger sig med din fod fra hælstrejke til tåre som en ægte forlængelse af din skridt. Skoens flydende buekonstruktion ombryder midfoten og leverer nemmere støtte, hvor du har brug for det mest. Resultatet er brugerdefineret komfort og enestående, hovedvende stil. Afslutningen? Fuldlængde boost dæmpning, som returnerer eksplosiv energi med hver skridt, arbejder så hårdt som dig for at nå dine løbe mål.
Seamless Primeknit øvre til en smuk, soklignende pasform, der strækker sig og bevæger sig med din fod for en virkelig en-til-en pasform.
Flydende bue er designet specielt til at imødekomme behovene hos den kvindelige fod, indpakker midfoten og leverer nemmere støtte, hvor du har brug for det mest.
Full-længde boost midsol polstring er ultra lys og ultra responsiv, absorberer kraften af ​​slag og returnerer den energi ved tå-off, der fører dig til et hurtigere og mere behageligt løb.
StretchWeb ydersålskonstruktion tilpasser sig til din unikke fodstrik, hvilket gør det muligt at øge mellemsålpartiklerne frit og udvide sig med den naturlige bevægelse af din fod.
Wt. 9,4 oz.


Mængde: